Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов благодари на армейската публика

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов поздрави своите футболисти за представянето им в мача срещу Берое и също така не спести благодарностите си към публиката на „армейците” за подкрепата им.

Тимът от „Българска армия” спечели с минималното 1:0 срещу старозагорския отбор и по този начин се откъсна на 6 точки пред Лудогорец и Левски, които все пак имат мач по-малко от ЦСКА.

”Борим се всеки мач за максимума. Мъжко поведение на всички футболисти, заслужават похвала”, коментира Младенов пред камерите на TV7 след края на двубоя.

По отношение на изявите на Антон Карачанаков, който отбеляза единственото попадение за „армейците” в днешния двубой, наставникът на ЦСКА коментира: „Добро му е представянето. Всеки мач се подобрява, но той може много повече, останалите футболисти също”.

Младенов не спести хвалбите си към публиката на тима, заявявайки: „Искам да им кажа едно голямо благодаря. Те са 12-ия играч и без тяхна помощ ние никога не можем да се справим. Благодаря и следващите мачове очаквам още повече публика”.