ГАЗПРОМ купува ЦСКА София! Стоичков президент!

Добрите дни за ЦСКА май наближават. Сигурни източници на БЛИЦ разкриха, че в момента вървят преговори на най-високо ниво с американски инвестиционен фонд и руския гигант “Газпром”, които ще станат спонсори на “армейския” клуб. Не е изключено те да вземат и част от акциите на ЦСКА. Разговорите се движат на възможно най-високия етаж на държавата.

Очаква се за президент на клуба да бъде назначен Христо Стоичков. Камата, който в момента е на Олимпиадата в Лондон, трябва да даде окончателния си отговор до дни. При положение, че той се съгласи, ще напусне автоматично треньорския пост в Литекс.

БЛИЦ припомня, че преди няколко месеца Ицо отново бе на крачка от президентския трон в ЦСКА. Тогава обаче сделката между “Титан” и Гриша Ганчев се провали в последния момент, което попречи на Камата да заеме високия пост на “Армията”.

Според непотвърдена информация най-късно до понеделник ще се появи официална позиция относно предстоящите промени в ЦСКА. Някои твърдят, че е изключено това да се случи още утре или в петък.