Призив за единна, сплотена и многобройна публика

Ние може да нямаме нищо,
но велика е тази съдба,
че отборът, в който “заклех се”
ни е слънце, и хляб, и вода.

Tези думи говорят МНОГО ! Отборът има нужда от хора, които да застанат зад него, дори заради един Мораес, който има силите да вземе 2 мача, абсолютно сам. ЦСКА не заслужава трибуните да са мълчеливи, ЦСКА не заслужава 1000 деца да го наблюдават на Армията!

Имаме толкова много млади момчета в отбора, които няма как да разберат какво е ЦСКА ако ние не им покажем. Иска ми се повече хора да мислят като мене и заедно да подкрепим отбора в предстоящите мачове. Колкото и да не ни харесва сегашното положение, то единствения начин , ние да си дадем приноса е като подкрепим ЦСКА и Стойчо в остаащите мачове. Обзалагам се , че 1лв вход е по джоба и на семкарите пред стадиона.

ЦСКА е бил силен тогава, когато сме били в пъти повече по трибуните, ЦСКА ще бъде силен, когато тези момчета разберът къде са попаднали ….. ЦСКА е институция , която се подкрепя на трибуниете, а не по форуми и паланки. Имаме как да им помогнем до края на сезона , според мене и те могат да вдигнат нивото като усетят подкрепата на трибуните!

Скоро се завръщат един куп футболити и нищо не се знае до края на сезона, въпроса е да вземем всички мачове, докато се върнат наказаните и после каквото “сабя покаже”. Какъв е проблема да си изпеем песните , да си подкрепим отбора, да спечелят мача с Локо и накрая да си изкажем позицията спрямо Титан? В момнта имаме най качествения чужденец играл някога в БГ, а хадиме по 2000 да го гледаме !!!!

Извинявам се но за мен ЦСКА е нещо повече от клуб със собственици, когато станах от ЦСКА , дори незнаех , че клуба има такова нещо като ”собственик”, защото единствените , които имат право да са собственици , това сме ние , обикновенните фенове, аз съм собственик на ЦСКА и го притежавам някъде вътре в мен, там където едно нещо бие за да ни подържа ЖИВИ! ЦСКА е отбор с голяма маса привърженици, а в момента сме отбор с 2-3 футболиста , които се опитват да ни кажат , че имат нужда от нас.

Ето и писмото, което публикуваме без редакторска намеса:

Драги колеги, имам една молба към вас. Ако ви е възможно да отразите подготовката на привържениците на ЦСКА за мача срещу Локомотив София . Привържениците на ЦСКА ще се опитат да напълнят сектор “Г” за предстоящият мач, единственият човек който ни накара да се замислиме и да се опитаме да промениме нещо е един футболист с бразилско потекло, който разбира къде е попаднал и се опита да ни покаже, че сме им нужни до края на сезона!

Не го приемаите погрешно, призивите срещу Титан ще станат повече, защото ние сме ядрото на този клуб и само ние може да съдим . Колкото сме повече, толкова по-зле за “Боклуците”! Искам да ви помоля, чрез вашият сайт да популизирате нашата инициатива и да покажем на България, че този клуб не е забравен. Прикачам ви линка на форума от който стартирахме инициативата. Искрено се надявам на вашата помощ.

Поздрави Кристиян Иванов