“Executors Haskovo” застана твърдо зад Дучето и против “Титан”!

“Executors Haskovo” застана твърдо зад Дучето и против “Титан”!

“Executors Haskovo” застана твърдо зад Дучето и против “Титан”!

Декларация

от фен – клуб на ЦСКА в гр. Хасково – “Екзекуторс”

Уважаеми медии, в последните дни във вашето пространство се разпространяват всевъзможни статии относно отношенията между отделни фен фракции и ЦФК. Убеден съм, че по-голямата част от информацията ви няма абсолютно никакво покритие и за в бъдеще ще бъде хубаво да се интересувате повече дали информацията ви е вярна или не.

Искаме да знаете, че “Екзекуторс” застават зад председателят на националния фен клуб – Димитър Ангелов! Изразяваме своята подкрепа за него, както и 100% подкрепа на отбора на ЦСКА, както на треньорският щаб! Заставаме зад човек, който доказа организационните си умения и неведнъж сме получавали аплаузи в Европа за тези си умения да създаваме подходяща атмосфера за нашите момчета на терена.

Прекосили сме не една държава, за да бъдем зад тях и треньора,но в последно време се заражда една тенденция срещу тима, треньора и сектор Г.

Ние, ясно изразяваме нашата позиция, че!!!

1. Няма да допуснем НЕкомпетентни личности  – като господата от “Титан” да се заемат с управлението на тим като ЦСКА. Светиня за много, много хора в България!

2. Няма да допуснем гавра с хора като г-н Стойчо Младенов, който доказа какво значи да бъдеш “армеец”

3. Няма да допуснем медии, каквито и да са, да всяват каквито и да било интриги в пространството. А именно – кой, какво взема от собствениците. Нас това не ни интересува. Няма да вземаме страна в подобни спорове за материални облаги. Не ни интересува кой каква сума прибира. НИЕ искаме само и единствено един ЕДИНЕН сектор “Г”.

Надяваме се, че това “ръководство” ще се изнесе колкото се може по-бързо от ст. “Българска армия”, защото мястото им не е там. Нямат място хора, които използват името на клуб като ЦСКА за свои лични облаги (материални).

Няма да допуснем въвличането на отборът ни в системите на “черното тото”. НЕ желаем подобни собственици!!! НЕ желаем хора, които са “армейци от малки” да редят трансфери зад гърба на един добър и доказан треньор какъво е г-н Ст. Младенов.

Заставаме изцяло зад Стойчо Младенов и неговия екип. Не желаем любимият ни клуб да бъде поле за изява на персони, ползващи отбора единствено и само за свои лични и користни цели!Ще се борим до последно. Махнете се от ЦСКА!!!

И отново стигаме до най-важният фактор за спасението и възраждането на ЦСКА – “червените” привърженици. Именно те и само те могат да съхранят своя любим отбор с ценностите от миналото и с надеждите за бъдещето. “Армейската” публика неведнъж е била на висота през тези тежки две десетилетия, но сега ножът е опрял о кокала. Просто няма накъде повече да се отстъпва, защото отзад зее огромна пропаст.

Сега или никога “боклуците” трябва да бъдат изметени веднъж завинаги от военния стадион и там отново гордо ще звучи “Велик е нашият войник”. И добре трябва да се осъзнае, че никакви комитети и инициативи няма да помогнат, ако го няма мощният юмрук на сектор “Г”.

Ние искаме ЦСКА да това, което е бил преди години, а именно европейски клуб, чието име да се свързва само и единствено с ВЕЛИЧИЕ!!!

Вие направихте вашият избор! Вие предпочетохте финикийските знаци пред любовта на най-важният фактор за един отбор – публиката! Решихте да се вживявате на мутри, да заплашвате чрез вашите биячи, но в сърцата ни остана същото, което и до сега – ЦСКА! Нашата любов не може да я изкорените! На вас ви остана да вземете едно единствено решение – кога да се изнесете от “Армията”.

Вие няма да бъдете вечно тук, но нашите места са в Г, ние ще бъдем там и след вас. Ние никога няма да бъдем заплатената публика като тази от Разград, нито ще бъдем като нарко- комуната от Герена. Не знаете срещу какво се изправихте! Не знаете каква сила излиза срещу вас! Не знаете каква омраза ще се излее върху вас!

За един обединен “Г”!