Единен Сектор “Г” по време на Вечното дерби с Левски Подуене

След като се разразиха много полемики и се изказаха много мнения относно проблемите в агитката на ЦСКА София в последните два дни, червените фенове си стиснаха ръцете.

Представителите на Централния фенклуб, както и тези на алтернативната фракция “Офанзива”, показаха, че когато става дума за ЦСКА София, няма сила, която да ги разедени.

Днес всички ще бъдат обединени и томахавката е заровена. Това означава едно –

единен Сектор Г по време на Вечното дерби с Левски Подуене днес.

До всички червени фенове!!!

Разразилите се бурни страсти и скандали след вчерашната ни декларация дадоха повод да се обърнем отново към вас с ново съобщение. Днес беше проведена среща на представители от Офанзива с Димитър Ангелов и Ивайло Цветков.

На нея беше постигната договорка да няма излишни саботажи и интриги, от която и да било страна. Организирането на хореография за мача и пеенето на уредбата ще се осъществи от тях. Получихме тяхната мъжка дума, че оттук нататък организацията за следващите големи мачове ще бъде наша. Надяваме се и вярваме, че ще удържат на дадената дума! Примирието преди вечното дерби не означава, че сме преодолели коренните различия помежду си, но в името на ЦСКА София поне няма да си пречим!

От своя страна ние даваме нашата дума, че от официални съобщения на Офанзива или от представители на организацията няма да се видят обидни думи, заплахи или подигравки към Димитър Ангелов и Ивайло Цветков! Призоваваме също така, който има желанието да отправи критика към когото и да било, то тя да бъде отправяна очи в очи.

Било към въпросните господа или към нас, само за един ден се нагледахме на псувните на всезнаещи експерти, прикрити зад булото на интернет анонимността. Нашият апел за утре – нека напълним сектор Г и да вдъхнем сили и увереност на футболистите за победа в дербито! ЦСКА или умри!