ДУЦИ СЕ СКАРА С ДИМИТЪР БОРИСОВ, НАПУСКА ТЪРЖЕСТВО НА ЦСКА

Главният мениджър на ЦСКА София Драголюб Симонович е влязъл в конфликт със собственика на клуба Димитър Борисов. Това се е случило снощи, малко преди началото на тържеството, проведено с цел надъхване на отбора преди вечното дерби с Левски Подуене. Дуци и босът на “червените” разговаряха на висок тон пред парк хотел “Витоша” в Студентски град.

Десетина минути по-късно Симонович се качи в автомобила си и изчезна, като по този начин не уважи сбирката на футболистите.

Засега няма подробна информация относно възникналия спор. Не е ясно и дали Дуци ще присъства на мача с Левски Подуене, който стартира в 17:45 часа на “Васил Левски”.

От Борисовата градина се опитаха да замажат положението, твърдейки пред репортерите, че Симонович ще бъде на треньорската скамейка заедно с Димитър Пенев.

Въпреки уверенията на шефовете на ЦСКА София, че Дуци ще бъде днес на дербито с Левски Подуене, сърбинът не се беше появил в лагера на “армейците” до 10 часа тази сутрин. Димитър Пенев и момчетата му са на режим в парк хотел “Витоша”, като 2 часа преди двубоя се очаква да бъдат на Националния стадион “Васил Левски”. Преди вечното дерби ЦСКА София води с 4 точки на “сините”.