Дете под 12 години + придружител над 18 години = безплатно посещение на всички домакински срещи на ЦСКА София на Армията!

Дете под 12 години + придружител над 18 години = безплатно посещение на всички домакински срещи на ЦСКА София на Армията!

НИЕ ОБИЧАМЕ ЦСКА СОФИЯ

НИЕ ОБИЧАМЕ ЦСКА СОФИЯ

Похвална инициатива. Нека всеки сподели новината, за да достигне до повече “червени” фенове!

Ето и пълният текст:

Сдружение „Червени сърца” заедно с ръководството на ПФК „ЦСКА” най-учтиво кани всички деца, които са на възраст под 12 години, заедно по един възрастен придружител над 18 години да посетят безплатно домакинските мачове на представителния отбор на „ЦСКА” през пролетния дял от републиканския шампионат, които се провеждат на клубният стадион. Присъствието на възрастен придружител с вас е задължително, като това е напълно безплатно за двама ви. 

Сдружение „Червени сърца” стартира тази кампания с цел увеличаване интереса на подрастващите към спорта, футбола и към нашият любим ЦСКА. За спокойствието на децата е осигурен отделен охраняем сектор.

Освен възможността за безплатни посещения очаквайте и приятни изненади от организаторите на кампанията.  Посещенията ще стават организирано в сектор „В”. Групата ще се събира в периода от 60-та до 20-та минута преди мача на Алеята пред входа на сектора, където след това организирано ще бъде допускана до своите запазени места.

Търсете представител на кампанията, обозначен с табела “Деца на мач”. Календара на пролетните футболни срещи ще намерите на официалният сайт на клуба.  Първата среща е на 01.03.2014 г. от 16:15 часа с отбора на „Славия”.