Tag Archives: шампиони

ЦСКА във фалит! ЗА СВОБОДЕН, ЧИСТ И СВЯТ ЦСКА!

Крайно време е пернишките боклуци и техните лакеи да напуснат “Армията”!

Оставете гърнетата да фалират! Нека и ТИТАН да фалира!

Предпочитаме две години да не видим купа, но да влезнем на чисто и да мачкаме наред, така, само както ние можем.

Нека погледнем реално на нещата:

1. Източват клуба. Всички гледат. Много мрънкат. Малко действат.

2. В България има много фирми, които могат да платят тази сума, но  никой няма да се съгласи.
Свалям шапка на ЦСКА Възраждане АД, но бих желал да ви кажа една шведска поговорка: “Колкото повече готвачи, толкова по-пресолена е супата”. Така че, остава последният, може би НАЙ-удачният вариант, а именно.

3. Пернишкото ЦСКА фалира и ЦСКА Възраждане АД поема топката на чисто.
Няма да купуваме наемници, ще разчитаме на наши, но ВЕРНИ ДО ГРОБ момчета от ДЮШ и за максимум три години (повЕрвайте ми!) ЦСКА ОТНОВО ЩЕ Е НОМЕР ЕДНО!

НИЕ СМЕ АРМЕЙЦИ СЪС АРМЕЙСКА ВОЛЯ И ВЯРВАМЕ В КРАЙНАТА ПОБЕДА!

САМО ЦСКА!

 

Даниел Беловарски
CSKA.netГЕОРГИ АТАНАСОВ: Кой иска „легитимно” мъртъв ЦСКА?

Българинът страда от клиничен синдром на интелектуално и морално късогледство. Тази стара истина се потвърждава и от изявите на така наречените „легитимисти”, изскочили от дупките след последните събития около ЦСКА. 99 процента от тях естествено са откровени врагове, които всеки ден палят свещи за гибелта на „червените”. В компанията има и един файтон „свои”, равни на статистическа грешка, играещи на книжна „социалдемокрация”, когато под краката ни се продънва историята. Тези последните се превръщат в съучастници на явните душмани и работят за тяхната мечта – да няма силен и достоен ЦСКА, въобще да го няма генетичният им червен кошмар…

Какво всъщност искат поддръжниците на Търговския закон, които обвиняват гражданската съпротива срещу „Титан АС” едва ли не в антиконституционни действия? Кого защитават разните нереализирани самодейци от интернет, платените медийни подлоги на „боклуците”, политическите покровители на Батков от БСП и неколцината неадекватни фенове, купени или сплашени от „гърнетата”?

Тези пишман легитимисти най-напред искат ЦСКА окончателно да бъде погребан от своите така наречени собственици. Не им стига сегашното положение – без отбор, без стадион, без школа, с висящ лиценз за Европа, с мръсносива икономика на „Армията”, с черно тото и продадени титли! Очевидно тази будна кома не ги устройва. Целта им е мъртъв ЦСКА! Окончателно и безвъзвратно! Погребан легитимно и според предписанията на Търговския закон от Димитър Борисов и Иво Иванов! Именно затова търсят … банкови гаранции от потенциалните инвеститори и търсят под вола теле в защита на пернишките аферисти.

Публично ще попитам радетелите на буквите и алинеите – според тях легитимна ли е практиката на „боклуците” да оставят отбора с 12 полеви играчи за Лига Европа и в началото на първенството?

Легитимно ли е „Армията” постоянно да виси с лиценза си?

Легитимни ли са трите летни „селекции” ала Спрокел, Янев и последния нелегален аржентинец?

Легитимен ли беше „трансферът” на Мишел Платини в Динамо (Букурещ) за … 10 000 евро?

Легитимно ли е парите от продажбите на играчи да изчезват по трасето на сивата икономика, а в касата на клуба да няма средства за най-елементарни текущи разходи?

Легитимни ли бяха „точните резултати” срещу Миньор, Славия, Ботев (Вр) и … Лудогорец?!

Легитимни ли са от спортна и морална гледна точка заплатите на Иван Бандаловски и Коста Стоянов, съответно приблизително 35 000 и 30 000 лева, срещу 600 на Грънчов?!

Легитимни ли са парите, плащани на Томас и Боладо – по двайсетина хиляди евро на месец?

Легитимни ли бяха близо петдесетте бона за вратаря-троянски кон М’Боли?

Легитимна ли е търговията с титлата от четири години насам?

Легитимно ли е сезон след сезон да правиш шпалир на всеки, който е готов да ти плати за … второто място. Разбирате ли защо „боклуците” легнаха на Домусчиев? Как си представяте, че без лятна подготовка и с 12 футболисти щяха да атакуват Шампионската лига? „Легитимните” умишлено бягат от първото място, което би направило далаверите им доста по-трудни. Оставям настрана политическата поръчка от покровителите на Батков, които най-напред отнеха лиценза на ЦСКА, а после натрапиха „гърнетата”, за да държат великия „армейски” клуб на изкуствено дишане.

Още веднъж подчертавам – за чуждите е ясно. Какво можем да очакваме да речем от вестника на Чорни или от свирките на Трактора? За тях е добро всичко лошо за ЦСКА и точно по тази причина бранят на живот и смърт „титаните”. Но какво искат „своите” – петковци, офанзиви, чартърници, послушници и други подобни „социалдемократи”? Нима ще посочат един-единствен аргумент в полза на „боклуците”?

Има ли една-единствена точка, по която Борисов&Иванов могат да бъдат защитени? Какво направиха те за ЦСКА през последните четири сезона? Какво спечелиха освен две утешителни купи? Дори „инвестициите”, с които се бият в гърдите, всъщност са надписани заеми, чрез които се източва клубът за години напред. Платили са я има, я няма милион лева при транзакцията след Митал, а оттам нататък – само далавери, „фактури”, адвокатски номера и счетоводни врътки по системата „от единия джоб в другия”. Затова сега могат да извадят колкото си искат вътрешнофирмени задължения – 30, 50, 100 милиона?! Очевидно това е „легитимността”, която бранят техните адвокати – да умъртвят ЦСКА чрез регистрацията в Търговския закон. Все едно става дума за бакалница или ЕТ…

И вижте кои са защитниците на „боклуците” и си правете изводите – вестникът на Чорни, „сините” медийни свирки, двама-трима всеизвестни „червени” чартърници и „меките социалисти” около Сергей Станишев. Не искам да нареждам в тази гадна компания момчетата от „Офанзива”, които са верни АРМЕЙЦИ, но изглежда не могат да степенуват приоритетите. Затова скачат срещу Дучето, който може да всякакъв, но е изключителен организатор, лидер и обществен фактор. Освен всичко друго той е и символ на червената кауза от близо 15 години насам, с когото се съобразяват дори институциите в държавата. Неприятно ми е да го казвам, защото става дума за бойци от сектор „Г”, но тези, които онзи ден излязоха срещу Димитър Ангелов в ефира на Сашо Диков имаха визия, напомняща по-скоро за… Подуяне, отколкото за офицерския стадион в Парка на свободата.

За пореден път призовавам младите хора от Северната трибуна – правете избори, издигайте водачи, но след като „боклуците” бъдат изринати от Храма. Сега това е най-важното! В живота има моменти, когато всичко друго остава на втори план в името на оцеляването. А Дучето е важен, много важен, дори незаменим в ситуация като сегашната. Използвайте неговата сила, пък после гласувайте „за” и „против”..В крайна сметка каузата на ЦСКА е над всички!

Враговете постигнаха своята съкровена цел – вътрешната битка за ЦСКА отклони вниманието от мръсниците в БФС, които продължават геноцида срещу 31-кратните шампиони. Последният пример е

номерът с картотеките между 31 август и 1 септември. Така ще е докато „червената” общност води битки със себе си, а не скочи да измете и „боклуците” от Перник, и „перуките” от „Иван Асен II”26. Ще го кажа за стотен път – най-важният фактор за спасението на ЦСКА е сектор „Г” и неговата гражданска съпротива. Не само в интернет, а на стадиона и на улицата, където трябва да гърми „Вън боклуците!”. По законния ред и като граждански коректив.

И за финал искам да знам – какво предлагат адвокатите на „легитимните” палачи на ЦСКА – може би да ги чакаме още четири години да се гаврят с родовата памет и любовта на милиони българи? Няма да стане! Ако трябва всичко ще се обърне с главата наопаки, за да се оправи! Сега или никога! Ако не изхвърлим мръсотията от “Армията” в предизборната година, ще трябва да страдаме още много време. Това ли искат защитниците на тези, които превърнаха великия армейски клуб в жив труп?

А пък, ако и новите не стават, борбата за спасение ще продължи до дупка! ЦСКА го заслужава! Заради родителите ни, заради нас, и заради децата ни!

И за финал – за каква”легитимност” ще смърдят платените курви и безплатните тъпанари ако утре УЕФА отнеме международния лиценз на ЦСКА за три години? Да не говорим за първенството, което “боклуците” продадоха преди да е започнало…

P.S. Разполагам с документация за „сивата икономика” и „прането” на „боклуците” – перо по перо. И не само аз! Ще я видите в най-скоро време, защото те нямат съзнание за престъпленията си и търсят обществена война, която не могат да спечелят…

 

ГЕОРГИ АТАНАСОВ