Tag Archives: Червени сърца

Отворена декларация от фракция “Червени сърца”

От фракцията “Червени сърца” публикуваха декларация, в която ясно проличава, че с нетърпение очакват Гриша Ганчев да поеме властта в Борисовата градина.

„След хилядите ни обръщения към държава и бизнес за спасение на ЦСКА изглежда идва времето и на дълг очакваното му посрещане. Пиша тези думи с пълното ми убеждение, че именно Гриша Ганчев е най-подходящият човек за тази мисия.
Изявен спортист, спортен меценат, цесекар и твърд характер, който може с прагматизъм и професионализъм да постави ред в червения отбор.
Той е може би и единственият бизнесмен, който дълги години спонсорира спорта /не само футбола/ без тънки сметки и задкулисни манипулации, само от любов към спорта.
Когато изпълзят онези „доброжелатели” и започнат да задават манипулативните си въпросчета и да пробутват угодните им тези, ние от червената общност сме длъжни да застанем като един и да защитим името, честта и на ЦСКА, и на Ганчев.
На него самият сме длъжни днес да заявим, че го очакваме с нетърпение и винаги сме го очаквали начело на червения отбор, защото го чувстваме като един от нас.

Преди дни за пореден път бях свидетел на огромното уважение на червените спортисти към бившия ръководител на ЦСКА полк. Г. Христов. Пожелавам му по подобен начин да изживее до края на дните си тази благодарност и неподправена обич от всички „червени сърца”.

Сергей Славчев
Председател на „Червени сърца”И “ЧЕРВЕНИ СЪРЦА” СКОЧИХА НА ГЪРНЕТАТА

Сдружението с официално обръщение до медиите

С официално обръщение, разпратено до медиите, привържениците от сдружението “Червени сърца” също призоваха настоящото ръководство от “Титан” да напусне ЦСКА. Ето какво гласи текстът:

“ЦАРЯТ Е ГОЛ

Когато преди седмица преди мачът със световноизвестните ФК”МУРА” опитахме да дефинираме положението и да успокоим страстите за доброто на отбора и евентуалният му успех,едва ли и в най-лошите си фантазии сме си представяли,че всичко в и около ЦСКА ще ескалира така.Първо дойде мачът,който изкорени и последната останала чест на привържениците от великата ни история.Спортните анализи оставяме на специалистите.За нас остава да регистрираме поредният управленски неуспех.При наличието на подобни резултати ЦСКА отново се е устремил към световен рекорд!!!До края на трансферния период като че ли ще успеем да договорим нови футболисти повече от картотекираните във всеки нормален клуб.Може би затова от БФС решиха да вземат нещата в свои ръце и да забранят този хепиенд. 

Като за капак управляващите в ЦСКА обявиха,че сектор Г стои зад тях.Тук вече не можем да мълчим.Не можем да мълчим,защото голяма част от тази публика познаваме отлично.Не можем да мълчим и защото част от тази публика заведохме лично за невръстните им ръчички на този стадион.Господин Президент Борисов ,през дългите години на Вашето управление сме взимали отношение и показвали проблемите по всички възможни начини.Канили сме ви и да продадете клубът на нов инвеститор.Това,че не сме ви наричали „боклуци”е просто нивото ни от което не желаем да паднем,но от днешната ситуация назад връщане няма.

ВЪН ОТ ЦСКА!!!

Не е вярно ,че четири години са малък период за равносметка,а равносметката ни под ваше ръководство е плачевна.Разбит отбор,разбита публика,разбит стадион,тотална липса на резултати и накрая невиждан срам от участието ни в европейските турнири.Като добавим ситуацията в детско-юношеската ни школа и картинката ни става пълна.Желаем ви успех във всеки друг бизнес,но разберете ЦСКА не е само бизнес и затова се оттеглете от управлението .ЦСКА винаги ще намери своят път,защото е люлка на победители,каквито вие не бяхте,а може би не пожелахте да бъдете.

И молим не прекалявайте с управленски решения като за финал,защото помним и други предишни хитреци !

УС на „Червени сърца”