Tag Archives: ултрасите

Има ли футбол в България?

Докато ултрасите проливат излишна кръв помежду си, италианците правят документален филм за т.нар български футбол…ПОТВЪРДЕНО И ОТ ЛОНДОН: ЦСКА НА СТОИЧКОВ!

Връщат Камата начело на клуба като президент

Култовото “Ицо-президент” запяха фенове на ЦСКА от Лондон пред родното посолство, където бе премиерата на филма за легендата на “армейците”. Те така и не успяха да се докопат до пълната зала, но след края на филма все пак нахлуха в амбасадата, за да видят и поговорят с идола си.

“Връщай се да спасяваш ЦСКА, там ти е мястото! Измитаме Гърнетата, ще помагаме и ние от тук”, разпалено обясняваше на Стоичков армейски фен. В това време достолепна дама бутна в ръцете на Камата фланелка на ЦСКА за автограф. Ицо на няколко пъти бе призован от ултрасите, живеещи в английската столица, да каже защо не са ги пуснали да влязат с Гриша Ганчев в Борисовата градина. Носителят на Златната топка обаче отклони темата.

Накрая феновете разкриха, че в София вече се стягат истински революционни действия, които да изметат Гърнетата. “След тях идваш ти!”, категорични бяха ултрасите.