Tag Archives: Титан

Държавата отнема концесията на “Българска армия” от “Титан”

Проблемите в ЦСКА продължават да се задълбочават с всеки изминал ден. Сега Министерството на спорта иска да развали концесията на стадион “Българска армия”. В администрацията на клуба на 22 май е пристигнало писмо, което е било подписано от бившия министър на спорта Петър Стойчев. В него се казва, че е започната процедура по отнемане на концесията от “Титан” заради неспазени договорки за инвестиции в съоръжението. ЦСКА се е задължил за период от 20 години да инвестира общо 20 милиона лева.

За първата година “Титан” е трябвало да вложи в “Армията” между 1,6 и 1,9 милиона лева. При подписване на договора за безвъзмездно ползване от страна на ПФК ЦСКА, тогавашният спортен министър Свилен Нейков заяви, че има екип, който ще контролира изпълнението на заложената в контракта инвестиционна програма и при неспазване на някое условие, той може да бъде развален по всяко време едностранно.

Според хората от Министерството на спорта от ЦСКА не са вложили необходимите средства за ремонт. Открити са нередности в оценката на комисията, която е минала преди това. Сега тепърва предстои нова проверка, която да установи дали всичко е наред. От “Армията” обаче твърдят, че няма да имат проблеми и не се притесняват, че ще се стигне до крайни мерки.

“Меридиан мач”ТИТАН мрази ЦСКА София…

От ЦСКА явно искат колкото се може по-малко фенове да присъстват на дербито с Левски. “Червените” ще продават билети само на касите на стадион “Българска армия”, които ще работят едва от 14:00 до 18:30 часа. Входни талони в търговските мрежи няма да се продават. Освен всичко останало, цените им отново не съответстват на представянето на ЦСКА до този момент през сезона. Ето официалното съобщение от клуба:

Армейци, предоставяме Ви информация за билетите за предстоящия мач на ЦСКА срещу вечния съперник  на 20.10 (събота), който ще се проведе на  Националния стадион „Васил Левски”.

Билети ще се продават на касите при фен-магазина на ЦСКА при стадион „Българска армия”, от сряда (17.10) до петък (19.10), с работно време от 14:00 до 18:30 часа.

В деня на мача (20.10) привърженици на ЦСКА ще могат да закупят пропуски от касата при езеро „Ариана”, от 10:00 до 16:45 часа.


Билети в  търговската мрежа няма да се продават!

Цени на билетите:

Сектор А – 15 лева

Сектор В – 12 лева

Сектор Г – 10 лева

Цената на билет за гостите е 10 лева.

Георги Павлов
Търговски директор