Tag Archives: Стойчо Младенов

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ!

ЦСКА София - CSKA Sofia

Наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов празнува рожден ден. Днес любимецът на “армейците” фенове навършва 57 години.

От клуба не го забравиха и му честитиха празника на официалния си сайт. Очаква се по-късно днес и самият Стойчо Младенов да почерпи играчи и шефове преди тренировката на отбора.

“Всички в клуба желаем здраве на него и на семейството му, още много титли и победи начело на любимия отбор.

Да си жив и здрав, Стойчо! Напред червените”, написаха в официалния сайт на ЦСКА София по случай празника на наставника.

Играчите вече зарадваха Стойчо Младенов с победа преди рождения му ден, като биха Ботев с 2:0 у дома. Сега ще се опитат да му направят празника още по-хубав, като размажат и Локомотив в Пловдив в неделя.

Честит 57-ми Рожден Ден Стойчо!
Бъди жив и здрав!
И продължавай да мачкаш наред!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ - ЦСКА СОФИЯ!

 ФК ТИТАН си поиска анцуг от Стойчо Младенов

ФК ТИТАН изпрати писмо до лицензионната комисия на БФС, за да… си вземе екипировката от Стойчо Младенов. В сряда сутрин уволненият треньор дойде на “Българска армия”, за да върне анцуга си. Подобна практика е непопулярна по света и напусналите треньори и играчи запазват екипите си. Още след уволнението Младенов пожелал да я върне, но администрацията не я поискали.

“В БФС има писмо от ФК ТИТАН, че дължа екипировка – заяви Младенов. – Върнах я, да са спокойни.”

След това Младенов изригна срещу изпълнителния директор на ФК ТИТАН Георги Илиев. “Не знам защо го наричате Майкъла – попита Стойчо. – Повечето от нас го познават като Пердето или Тарабата. Изказванията на Илиев са срам за ФК ТИТАН. Според него клубът трябва да просъществува от подаянията на бившите си треньори и играчи. Нали това иска той – да работим без пари.”

Младенов отказа да коментира играта на “червените”. “Не се меся в работата на колеги – каза Екзекутора на Ливърпул. – ФК ТИТАН има най-добрия отбор с атомно нападение. Победихме с лекота Подуене със Серж Нюаджи, та с Мартин Камбуров, Спас Делев и Игнасио Варела ли няма?”

Накрая Стойчо нападна Миодраг Йешич и предложилия се на Подуене треньор Вячеслав Грозни: “Поведението им е просташко! Трябва да държим на българското. Имаме достатъчно кадърни треньори.”