Tag Archives: Стоичков

ЦСКА във фалит! ЗА СВОБОДЕН, ЧИСТ И СВЯТ ЦСКА!

Крайно време е пернишките боклуци и техните лакеи да напуснат “Армията”!

Оставете гърнетата да фалират! Нека и ТИТАН да фалира!

Предпочитаме две години да не видим купа, но да влезнем на чисто и да мачкаме наред, така, само както ние можем.

Нека погледнем реално на нещата:

1. Източват клуба. Всички гледат. Много мрънкат. Малко действат.

2. В България има много фирми, които могат да платят тази сума, но  никой няма да се съгласи.
Свалям шапка на ЦСКА Възраждане АД, но бих желал да ви кажа една шведска поговорка: “Колкото повече готвачи, толкова по-пресолена е супата”. Така че, остава последният, може би НАЙ-удачният вариант, а именно.

3. Пернишкото ЦСКА фалира и ЦСКА Възраждане АД поема топката на чисто.
Няма да купуваме наемници, ще разчитаме на наши, но ВЕРНИ ДО ГРОБ момчета от ДЮШ и за максимум три години (повЕрвайте ми!) ЦСКА ОТНОВО ЩЕ Е НОМЕР ЕДНО!

НИЕ СМЕ АРМЕЙЦИ СЪС АРМЕЙСКА ВОЛЯ И ВЯРВАМЕ В КРАЙНАТА ПОБЕДА!

САМО ЦСКА!

 

Даниел Беловарски
CSKA.netФирмите, които искат да дават пари за издръжката на ЦСКА

Бели фирми с милиарди левове оборот и стотици милиони левове данъци в хазната. Така бяха представени 9-те компании, които Емил Димитров е събрал да дават пари за издръжката на ЦСКА. Представяме ви ги детайлно.

“Белла България” е най-голямото предприятие за производство на хранителни продукти в страната. Фирмата произвежда месни, млечни и тестени храни, както и маргарини. Собствениците на компанията са Венцислав Георгиев и Жорж Веселинов. За тях работят над 3000 души.

Компанията Tabaco Logistic Group е един от най-големите търговци на едро с тютюн. Собственик на фирмата е Евгени Стамов, шампион по борба от световното първенство за юноши през 1979 г.

Холдингът “Джи Пи Груп” се е специализирал в изграждане на бензиностанции (над 200), жилищни и промишлени сгради и инфраструктурни обекти. От края на 2003 г. фирмата разширява своята дейност в Сърбия, Хърватия, Македония. Изградили са и няколко офисни сгради в София и страната, хипермаркет във Велинград. Участвали са и в строителството на столичното метро и петролна база Илиянци. Сред новите им обекти е резиденция на руското посолство.

Фирма “Интерпром” се занимава със строителство, консултантски услуги и партньорство с фондове за изкупуване на земя, пише в сайта на компанията. Освен това е получила сертификат за изпълняване на обекти на НАТО и има лиценз за търговия с ток. Сред изпълнените от фирмата проекти са канализация на Цар Калоян, интегрираният воден проект на Пирдоп, комплекс ваканционни жилища “Анна Марина” в Св. Влас, дом за стари хора в София, подстанция по поръчка на НЕК, бензиностанции и газостанции. Капиталът на компанията е 2,65 млн. лв., а собственик – Калоян Люсиен Теодосиев.

“Каро Трейдинг” е дружеството, специализирано в изпълнението на строителство и ремонт на ВиК мрежи, пречиствателни станции, пътища, инфраструктурно, жилищно и административно строителство, реставрация и консервация на паметници на културата. Съдружници в компанията са Красимир Караиванов Димитров с капитал от 320 000 лв и Божидар Лечев Роев с вноска от 180 000 лв.

Акционери в “Понс Холдинг”, който има 16 дъщерни компании, са Милко Милков, Константин Киряков и Панайот Киряков. Внесеният капитал е 1,5 млн. лв. на поименни акции. В холдинга има 16 дъщерни компании, които се занимават със строителство, туризъм, притежават дърводелски цех, складова база, цех за метални конструкции. Строили са жилищни сгради в Пловдив, търгуват с храни и се занимават с ресторантьорство.

Собственици са на 6 хотела – “Перла”, “Андромеда” в Слънчев бряг, “Снежанка” в Пампорово”, “Дива” в с. Чифлика, “Княз Павел” в Павел баня, “Родопски дом” в Чепеларе. Тяхна е и академията по футбол в столицата “ДАФ”, управлявана то Пламен Марков. Държат и Колодрума в Борисовата градина.

Холдингът “Сиенит” е сред водещите строителни компании. Сред изградените от тях са няколко мола в Русе, Пловдив, магазини на “Кауфланд”, новата част на Новотела в Пловдив, автокомплексът на “Хюндай” и БМВ, офис сгради в столицата, жилищни комплекси. Съдружници са Валентин Кънчев Кънчев и Пламен Цветков Панчев.

“Централ 52” ООД е собственик на хотелите “Централ” и “Централ Форум” в столицата. Собственикът Емил Георгиев е близък до Емил Димитров по ловджийска линия.

“Фен съм от малък на ЦСКА. Затова фирмата ми иска акциите в клуба”, заяви шефът на харманлийската винарна “Тера тангра” Емил Зайчев пред “Стандарт”. Камата започва спортната си кариера именно от Харманли. Още от това време Стоичков и младият Зайчев са приятели и се тачат много, разказват в града.

Като почитание към Камата през 2010 година дори винарската изба пусна червено вино с лика на Камата. Зайчев обяви, че 50 ст. от всяка продадена бутилка отиват за развитието на млади таланти във футбола.