Tag Archives: стадион “Българска армия”

Абонаментни карти на ЦСКА за стадион “Българска армия”

Абонаментни карти на ЦСКА за стадион "Българска армия"
Абонаментни карти на ЦСКА за стадион "Българска армия"

Абонаментни карти на ЦСКА за стадион “Българска армия”

Армейци,

Официалният портал на ПФК ЦСКА София – CSKA.BG информира, че абонаментните карти за стадион “Българска армия” вече сa в продажба с 50% намаление.

Ето новите цени на абонаментните карти за стадион “Българска армия”:

  • VIP – 500лв
  • Сектор „А” – 70лв
  • Сектор „В” – 50лв
  • Сектор „Г” – 35лв
  • Сектор „Г” (детски) – 20лв

Картите може да закупите на стадион „Българска армия ”, сграда на Администрацията, Търговски отдел, ет. 1, ст. 4, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Повече информация на 02/ 963 39 02

Нека създадем такава атмосфера на Армията в събота, която да се помни дълго! Нека пълните трибуни бъдат недвусмислен сигнал, че червената общност е сплотена и мощна! Нека продължаваме да сме винаги един до друг!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа

ЦСКА София - CSKA Sofia

ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа. Няма друг тим на континента, който да е допуснал едва три гола в домакинските си двубои през сезона. Единствено Лудогорец заби въпросните три попадения в две срещи в “Борисовата градина”. А от старта на сезона ЦСКА София има 16 домакинства.

От началото на 2014 г. във вратата на ЦСКА София са влезли едва 2 попадения от 9 двубоя, вкарани от Черноморец и Лудогорец.  От големите първенства Пари Сен Жермен, Аякс и Бенфика са пуснали единствено по пет гола у дома.

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар!

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар!