Tag Archives: Спортно-техническата комисия

Адвокатът по спортно право Георги Градев: БФС се подиграва с ЦСКА

Адвокатът по спортно право Георги Градев, който е и голям враг на сегашното ръководство на БФС, заяви, че централата се подиграва с ЦСКА. Става дума за наложената наскоро забрана за картотекиране на нови играчи.

“От БФС се подиграват с ЦСКА. Не може за няколко часа Спортно-техническата комисия да сезира Дисциплинарната и без да уведомят ЦСКА, да вземат решение да забранят картотеките.

Искам да видя дали ще погазят още една своя наредба. Когато ЦСКА подаде жалба в Апелативната комисия, БфС няма никакво право да спре картотеките на новите играчи. Ако не спазят и тази разпоредба, просто не знам”, коментира Градев пред “Тема спорт”.

“Ще видите, че ако дойде ново ръководство на ЦСКА, още на следващия ден тази забрана ще бъде отменена. Това е просто опит за натиск върху сегашните шефове на клуба.
Абел Анисе ще може да играе. Той бе картотекиран още на 13 юли и игра срещу Мура, така че с него няма да има проблем. Проблемът е с дошлите след мачовете със словенците.

Ако забраната за картотеки не падне преди изтичането на август (б.а. – тогава затваря трансферният прозорец в Европа), Платини няма да може да играе за ЦСКА”, добави Георги Градев.