Tag Archives: САМО ЦСКА!

ПОБЕДА НАД СИНИТЕ ГОВЕДА! 15.X. – ДА СПЕЧЕЛИМ БИТКАТА!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА НА 15.X. – ДА СПЕЧЕЛИМ БИТКАТА!
ПОБЕДА НАД СИНИТЕ ГОВЕДА! САМО ЦСКА!АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ! АЛЕ, САМО ЦСКА! Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014

АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ!

АЛЕ, САМО ЦСКА!

Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014