Tag Archives: псевдо-шампионите от Делиормана

След дъжд качулка – най-накрая картотекираха Абел Анисе за ЦСКА София

След като разпродадоха най-добрите играчи и продадоха и двете купи на псевдо-шампионите от Делиормана, загриженото ръководство се понапъна и успя да спечели битката за Анисе.

Бъдещето на Абел Анисе в ЦСКА София е вече решено. Днес нападателят бе картотекиран за новия сезон и вече ще може да направи дълго чакания си дебют с червената фланелка. Новината съобщи специалистът по международно право Георги Градев, който на дълго и на широко обясни, че претенциите на Черноморец са неоснователни.

Припомняме, че мадагаскарският футболист не получи картотека за изминалия пролетен полусезон, което го лиши от игрови опит за близо половин година. „Акулите“ и „червените“ дълго време спореха в медийното пространство и прилагаха куп документи, за да докажат правотата си. Адвокатите на ЦСКА София пък правеха всичко възможно да получат жълтата карта на играча, като дори той щеше да играе за тима под наем от трети клуб. В крайна сметка обаче от БФС не дадоха картотека на играча и Стойчо Младенов така и не успя да го използва.

По време на контролите Абел Анисе се включваше с огромно желание и мотивация, но в играта му пролича липсата на игрови опит от официлани мачове. Със сигурност обаче мадагаскарския млад талант ще попадне в титулярните 11 на Стойчо Младенов за мачовете от Европа и тези от родния шампионат.