Tag Archives: Привържениците на ЦСКА

Привържениците на ЦСКА сезираха Дисциплинарната комисия на БФС след провокациите на играчи от Лудогорец

След провокациите на играчи от Лудогорец привържениците на ЦСКА сезираха Дисциплинарната комисия на БФС

След провокациите на играчи от Лудогорец привържениците на ЦСКА сезираха Дисциплинарната комисия на БФС.

След като председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев призова клубовете и привържениците да сезират за нередности известният привърженик на “червените” Никола Дарпатов се възползва от този призив и официално сезира комисията към БФС за провокациите на играчите от Лудогорец.

Целият текст на сигнала, като армейските привърженици очакват същото отношение, което бе проявено при наказанието на Фернандо Каранга:

На вниманието на Дисциплинарната комисия на БФС

Уважаеми дами и господа,

Бих желал да ви сезирам относно инциденти свързани със срещата от XXVIII кръг на Първа професионална лига между съставите на ПФК Лудогорец 1945 и ПФК ЦСКА София, които са в груб разрез с принципите на феърплея.

1. След отбелязнавето на третия си гол в мача състезателите на ПФК Лудогорец 1945 демонстративно отидоха да празнуват попадението си пред привържениците на гостуващия тим. Същите правеха неприлични жестове към зрителите, сред които имаше и сериозен брой деца.

2. Състезателят на ПФК Лудогорец 1945 Светослав Дяков по време на срещата многократно отиваше при привържениците на гостуващия тим, които наблюдаваха мача от сектор “В” на ст.”Лудогорец Арена” и ги приканваше да нахлуват и да търсят саморазправа с него. Състезателят Дяков също така показваше неприлични жестове към зрителите.

3. Състезателят на ПФК Лудогорец 1945 Марсело Насименто Коща подобно на Светослав Дяков многократно отправяше неприлични жестове към привържениците на ПФК ЦСКА София.

4. Състезателят на ПФК Лудогорец 1945 Върджил Рой Мисиджан използваше всяко изпълнение на ъглов удар пред сектор В за провокативни жестове към привържениците на гостуващия тим.

Поведението на въпросните състезатели освен, че е в нарушение на феърплея създава и предпоставки за опасни инциденти. Конкретно състезателят Дяков се опита да провокира нахлуване на зрители, което би могло да има изключително тежки последствия за всички страни и би довело до нарушаване на обществения ред и законите на страната. Практически с поведението си състезателят Светослав Дяков създаде опасност от размирици, които биха били опасни за здравето и на състезателите и на зрителите на футболната среща.

Искам също така да припомня, че само преди няколко дена Дисциплинарната комисия санкционира състезателя на ПФК ЦСКА София Луиш Да Силва Фернандо за събития развили се след края на футболната среща от XXVI кръг на Първа професионална лига между съставите на ПФК ЦСКА София и ПФК Левски София и които нямаха потенциала да застрашат живота и здравето на зрителите.

Надявам се, че Дисциплинарната комисия ще демонстира еднакъв критерии при вземането на своите решения и ще санкционира подобаващо всички замесени в събитията състезатели на ПФК Лудогорец 1945.

С уважение

След провокациите на играчи от Лудогорец привържениците на ЦСКА сезираха Дисциплинарната комисия на БФССвалят ли гащи “гърнетата” пред Директивата?

Нема да се плашиш копеУе! Нас футбола не ни интересува, ние сме  най-великите бизнесмени на планетата ПеУник.

Нема да се плашиш копеУе! Нас футбола не ни интересува, ние сме най-великите бизнесмени на планетата ПеУник.

Привържениците на ЦСКА са изправени пред поредния кошмарен сценарий, разиграван на гърба на техния любим отбор. В дните преди „вечното дерби“ открито се говори за евентуалния шпалир на „гърнетата“ пред държавния отбор от Подуяне. С две думи – Директивата на падналата власт, която дърпа конците чрез резервния си служебен кабинет, изисква титла на всяка цена за Левски, а боклукчиите като нищо ще свалят гащи?

Картината е толкова тягостна, че може да се резюмира с една-единствена дума, произнесена от социолога Кънчо Стойчев по повод предизборната обстановка, а именно – МАФИЯ! Така както монополисти, крадци, мутри, милиционери и всевъзможни подлоги обслужват досегашните управляващи, по абсолютно същия начин официалната и сивата България са впрегнати в интереса на ФК Агент. При това положение най-лесното нещо на света е боклукчиите да си изпълнят предизборния ангажимент и да свалят гащи пред отбора на всички власти, осиновен този път от ГЕРБ. По етапен ред след С(ДС), НДСВ и Тройната коалиция.

Схемата е елементарна като „другите начини“ на държавния тото-комисар Тонев. Пернишките тарикати от „Титан АС“ се нуждаят от гаранции за концесията си, може би дори планират разширение на своята география, а освен това за тях е противопоказно да ритат срещу Директивата, тъй като властта може да ги удари през пръстите по хиляда и един параграфа. Ето защо Борисов&Иванов няма къде да мърдат, ако им е спусната поръчка от ББ. Дори не конкретно от върха, а от карето за белот, което на практика владее и финансира клуба на Чорни и Батков.

Досещате се, че парите, изсипани за селекция и … съдии не са от джоба на агент Тара. Пак от същия задкулисен източник се очакват средства за взривения стадион край Сухата река, ако Москва внезапно оттегли от играта „Газпром“.

„Гърнетата“ са ясни и на децата. Станишев ги изпрати да замазват заговора „Лицензгейт“ в полза на Орденоносеца на Тройната коалиция, а Бойко Борисов ги осинови като най-удобните имитатори на конкуренция за Левски. И ликвидатори отвътре на ЦСКА! Ето тук се крие основната причина за изтъргуваните „червени“ титли през последните години! За абсурдните трансфери, за източването на „Армията“ с надписани разходи и криминални комисиони, за сменените треньори и … „точните резултати“!

Отговорът на лесната „загадка“ може да се потърси два месеца назад, когато „боклуците“ първи се строиха редом с чиновници, говедари и свинари на служебния митинг в защита на ГЕРБ пред парламента. Както тогава са им наредили отгоре, по идентичен начин и сега ще им хвърлят Директива за шпалир пред любимия тим на ББ. По същата технология, по която „гърнетата“ са назначили съпруга на маститата дама от Монтана Искра Фидосова срещу петцифрена сума?! А иначе собствениците на ЦСКА никога нямат пари за заплати на служителите в клуба, използван като разменна монета в техните политически и бизнес далавери.

За всеки що-годе запознат с игрите на мафията е съвсем ясно как ще се разиграе постановката. Шпагати до сливиците на Бандата за червен картон, две-три „правилни грешки“ на Коста Стоянов отзад и бразилски номера на Платини отпред. И ето ги трите точки за „синята“ Директива, подпечатани от събутилниците на „гърнетата“. Това порно вече сме го гледали неведнъж през петилетката на „боклуците“, така че едва ли ще има особено изненадани.

И още нещо – именно за подобен сценарий Борисов & Иванов изгониха неудобните треньори Стойчо и Йешич, при които шпалирът би минал по-трудно. Много по-трудно отколкото при вечно благодарния за първия и втория „тото-шанс“ Милен Радуканов. Останалото ще го свършат агентите по гащи и без гащи на терена и в съблекалнята…

„Болните мозъци“ обикновено излизат прави – от Легендата през Директивата и петте „пожертвани“ свирки до рождения ден на Фюрера в Ловеч. Включително и за вонящите подлоги в турскосиньото БФС, слепи и глухи за свастиките. Въпреки това не очаквайте реакция от „сериозните медии“, които в монолитен мобилен хор ще разтягат локуми за „битката в дербито с цената на титла“. Естествено в полза на отбора на всички власти.

Бия тревога три дни по-рано от датата на замисляното престъпление срещу обществото, морала и спорта. Топката е в сектор „Г“. Пета година – от „Лицензгейт“ насам, червената агитка не е на висотата на своята гражданска отговорност и проспа много поводи да се намеси, но вече няма накъде да се отстъпва. Орлов мост и жълтите павета са най-последният Рубикон за ЦСКА. Мафията – от Андрей Луканов до ГЕРБ, ликвидира „армейските“ олимпийски клубове, а сега й остава само футболът. Докога ще търпим гаврата с гордостта на България?

ГЕОРГИ АТАНАСОВ