Tag Archives: президент

СТОИЧКОВ ПРИЗНА ЗА ЦСКА

Поставен съм в неудобно положение заради Литекс, каза Камата

Носителят на “Златната топка” Христо Стоичков призна с половин уста, че е гласен за президент на ЦСКА от новото ръководство, което се очаква да смени управлението на Гърнетата. Мегазвездата на българския футбол, който в момента е треньор на Литекс, говори за това пред камерата на Канал 3.

“Аз съм поставен в изключително неудобно положение, тъй като в първия кръг Литекс играе с ЦСКА. Ако победи Литекс след това някой ще каже, че заради мен ЦСКА е загубил титлата. Ако ЦСКА спечели, ще кажат, че Литекс е легнал, за да улесни бъдещото ми президентство на “Армията”. Изключително деликатно е положението за мен. Затова не искам по никакъв начин името ми да се свързва поне за момента с ЦСКА. Разговори с мен по този въпрос може да започнат официално едва след като смяната на собстмвеността стане факт. С Емил Димитров сме повече от приятели и сме разговаряли по въпроса, но всичко това има неофициален характер”, добави Стоичков.

Днес по обяд в пресклуба на БТА инициативният комитет за спасение на ЦСКА, който иска да влезе в управлението на клуба, ще даде пресконференция, на която ще обясни в детайли идеите и намеренията си.ПОТВЪРДЕНО И ОТ ЛОНДОН: ЦСКА НА СТОИЧКОВ!

Връщат Камата начело на клуба като президент

Култовото “Ицо-президент” запяха фенове на ЦСКА от Лондон пред родното посолство, където бе премиерата на филма за легендата на “армейците”. Те така и не успяха да се докопат до пълната зала, но след края на филма все пак нахлуха в амбасадата, за да видят и поговорят с идола си.

“Връщай се да спасяваш ЦСКА, там ти е мястото! Измитаме Гърнетата, ще помагаме и ние от тук”, разпалено обясняваше на Стоичков армейски фен. В това време достолепна дама бутна в ръцете на Камата фланелка на ЦСКА за автограф. Ицо на няколко пъти бе призован от ултрасите, живеещи в английската столица, да каже защо не са ги пуснали да влязат с Гриша Ганчев в Борисовата градина. Носителят на Златната топка обаче отклони темата.

Накрая феновете разкриха, че в София вече се стягат истински революционни действия, които да изметат Гърнетата. “След тях идваш ти!”, категорични бяха ултрасите.