Tag Archives: Платини

ЦСКА София насра псевдо-шампиона Лайногорец

Въпреки престъпното поведение на пишман-съдията Христо Ристосков, ЦСКА София успя да покаже несломим армейски дух и да победи псевдо-шампионите Лайногорец насред Разград за купата. Така за кратък срок от време ЦСКА София успя да накаже двете вонящи Лайна в българския футбол – Левски Подуене и Лайногорец Разград!

ЦСКА доказа за пореден път, че футболът е игра, която се играе на терена и наказа дебелоочието на домакините, които имаха много свободни места на стадиона, но предпочетоха да НЕ продадат билетите на червените фенове.

КЗЛ придобива вече двойно и тройно значение! Едва ли има отбор в България, който да не започва с буквата “Л” и да не е заслужил МОЩНОТО “КЗЛ”!

САМО ЦСКА!

Лудогорец – ЦСКА 1:2
1:0 Иванов 11
1:1 Платини 34
1:2 Лукас Саша 61

ЛУДОГОРЕЦ: Чворович, Шоко (79-Витиня), Барт, Гулдан, Кайсара, Дяков, Генчев, Гела (64-Стоянов), Марселиньо, Иванов, Гъргоров (64-Безяк)

ЦСКА: Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Венков, Лукас Саша, Янчев, Присо (82- Пакурар), Анисе, Нюаджи (46-Сержиньо), Платини (90- Тасио)

ЖЪЛТИ КАРТОНИ: Анисе, Платини, Крачунов (ЦСКА); Иванов (Лудогорец)

ЧЕРВЕН КАРТОН: Анисе (ЦСКА)Адвокатът по спортно право Георги Градев: БФС се подиграва с ЦСКА

Адвокатът по спортно право Георги Градев, който е и голям враг на сегашното ръководство на БФС, заяви, че централата се подиграва с ЦСКА. Става дума за наложената наскоро забрана за картотекиране на нови играчи.

“От БФС се подиграват с ЦСКА. Не може за няколко часа Спортно-техническата комисия да сезира Дисциплинарната и без да уведомят ЦСКА, да вземат решение да забранят картотеките.

Искам да видя дали ще погазят още една своя наредба. Когато ЦСКА подаде жалба в Апелативната комисия, БфС няма никакво право да спре картотеките на новите играчи. Ако не спазят и тази разпоредба, просто не знам”, коментира Градев пред “Тема спорт”.

“Ще видите, че ако дойде ново ръководство на ЦСКА, още на следващия ден тази забрана ще бъде отменена. Това е просто опит за натиск върху сегашните шефове на клуба.
Абел Анисе ще може да играе. Той бе картотекиран още на 13 юли и игра срещу Мура, така че с него няма да има проблем. Проблемът е с дошлите след мачовете със словенците.

Ако забраната за картотеки не падне преди изтичането на август (б.а. – тогава затваря трансферният прозорец в Европа), Платини няма да може да играе за ЦСКА”, добави Георги Градев.