Tag Archives: Лудогорец

ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа

ЦСКА София - CSKA Sofia

ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа. Няма друг тим на континента, който да е допуснал едва три гола в домакинските си двубои през сезона. Единствено Лудогорец заби въпросните три попадения в две срещи в “Борисовата градина”. А от старта на сезона ЦСКА София има 16 домакинства.

От началото на 2014 г. във вратата на ЦСКА София са влезли едва 2 попадения от 9 двубоя, вкарани от Черноморец и Лудогорец.  От големите първенства Пари Сен Жермен, Аякс и Бенфика са пуснали единствено по пет гола у дома.

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар!

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар! 

 Георги Кабаков ще свири дербито за титлата

Реферът Георги Кабаков ще свири срещата между Лудогорец и ЦСКА. Това реши тегленият днес жребий, в който участваха единствено представители на двата отбора.

При хвърлянето на монетата червените извадиха повече късмет и техният представител Кирил Костов (б.а. първоначално идеята беше капитаните Емил Гъргоров и Тодор Янчев да участват в жребия, но явно спортно-техническите щабове в последния момент са решили да не ги разсейват със странични неща) бръкна в купата, от която изтегли името на Кабаков за главен арбитър на дербито.

Загубилите представители на Лудогорец пък трябваше да определят страничните съдии. От купичката те изтеглиха Станимир Илков от Бургас и Диян Вълков от Варна.%d bloggers like this: