Tag Archives: Гонзо

ULTRA NORTH: ЦСКА – отборът на осмокласника /18.09/

ЦСКА София – Черно Море
18.09.2016

ULTRA NORTH: ЦСКА – отборът на осмокласника /18.09/Боби Михайлов бил ли е агент на ДС и какво е правил в Сингапур?

Мениджърът Георги Градев, който от доста време е в открита война с БФС заради несъстоятелността на хората в централата, отговори на въпросите наSport1.bg. Градев, който е и адвокат по спортно право, сподели още интересни неща по оста “БФС – Анисе – Боби Михайлов – ЦСКА”. Вчера Градев дори бе заплашен в социалната мрежа Фейсбук от фен на Левски.
“Не мисля, че има какво толкова да се коментира относно заплахите, наел съм си охрана и това е достатъчно на този етап”, сподели пред Sport1.bg Георги Градев.
“Тепърва нещата ще загрубяват, защото аз искам да знам
 какво е правил Борислав Михайлов (заедно с Лъчо Танев) в Сингапур
на Нова година, с кого се е срещал там и за какво…
БФС ще имат много сериозни проблеми с ФИФА след 01.08., защото не искат да проведат редовен конгрес поне 6 месеца преди изборния, на който да се гласува независима изборна комисия (както изисква ФИФА). БФС си избира кои правила на ФИФА да спазва и кои не!
Иначе ще ги изметем на конгреса през януари със сигурност. Аз дори вярвам, че
Боби няма да се кандидатира като разбере кой застава срещу него
Затова е хубаво да го попитате отсега дали възнамерява да се кандидатира. Освен това искам да знам дали е бил агент на ДС?
Имам вето от водещите медии, това го знам. Никак няма да им е комфортно през следващите 4 години, когато Михайлов няма да е в БФС!
Аз пак питам: Защо нищо не казва Боби за въпросите ми: Бил ли е в Сингапур на Нова година и с кого, и за какво се е виждал там? Виждал ли е смс в телефона на съдия от клуб, предлагащ пари и казал ли е на съдията да бъде мъж и да го изтрие? Натискал ли е Мечката да си промени доклада от мача в Ловеч? И още други подобни.
Фактите говорят сами – всичко, което казах (и казаха от ЦСКА) за допинга и Присо, се потвърди на 100%. Същото е и по отношение на картотеките на Гонзо и Мечо. С интерес очаквам днес решение за Анисе…
Най-хубавото е, че повечето хора искат промяна. Пишат ми българи от цял свят – в Нова Зеландия се говори за случващото се тук, в Чикаго са настръхнали срещу БФС. Какво повече?
Хората искат промяна от цял свят!!!
 Имам обаждане от най-авторитетния спортен сайт в Русия – sports.ru, искат интервю за всичко, което става тук, а това е показателно. За съжаление май чуждите медии са по-заинтересовани от тази развръзка, отколкото нашите!”, завърши лаконично Градев.