Tag Archives: Борисовата градина

ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа

ЦСКА София - CSKA Sofia

ЦСКА София превърна стадион “Българска армия” в крепостта на Европа. Няма друг тим на континента, който да е допуснал едва три гола в домакинските си двубои през сезона. Единствено Лудогорец заби въпросните три попадения в две срещи в “Борисовата градина”. А от старта на сезона ЦСКА София има 16 домакинства.

От началото на 2014 г. във вратата на ЦСКА София са влезли едва 2 попадения от 9 двубоя, вкарани от Черноморец и Лудогорец.  От големите първенства Пари Сен Жермен, Аякс и Бенфика са пуснали единствено по пет гола у дома.

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар!

Поздрав на всички левскари! Ах, колко жалко е да си левскар! 

 “ГАЗПРОМ” ВЛИЗА В ЦСКА ОЩЕ СЕГА! ВИЖТЕ КАК

Само Гърнетата са в състояние да блокират проект за милиони

“Газпром” може да влезе в ЦСКА още сега чрез сръбското поделение на фирмата “НИС Петрол”, разбра Sportline.bg. Руснаците са твърдо решени да стъпят и на пазара на дребно на бензин у нас и затова изкупуват бензиностанции. Само преди две седмици КЗК разреши на “НИС Петрол” да купи още 5 бензиностанции в България. С тях дружеството вече ще притежава 0,6% от обектите за зареждане с гориво у нас, при това само за около година присъствие.

Идеята на руснаците е да станат съспонсор на ЦСКА, заедно с титулярния “Глобул”. Те се убедили от работата си в Сърбия, че най-бързо превземат пазара посредством футболен носител на марката. Както вече Бойко Борисов разкри, лично той е запалил “Газпром” по идеята да стъпи в родния футбол.  Премиерът обаче предложил на руснаците да направят това едва, след като тръгне проектът “Южен поток”, докато “Газпром” сега може да ускори нещата за радост на закъсалия “армейски” клуб.

Само твърдоглавието на Гърнетата е в състояние да откаже “Газпром”. Руснаците са готови да работят с новата власт в Борисовата градина, защото е протектирана лично от Бойко Борисов.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!