Tag Archives: Бойко Борисов

СЕКТОР “Г” СКОЧИ НА ПРЕМИЕРА

Бойко Борисов излъга половин България

Бойко Борисов излъга половин България

Уморена и унизена от майчинската роля на държавата за клуба от “Герена”, вярната публика на ЦСКА недвусмислено демонстрира отрицателното си отношение към премиера Бойко Борисов по време на двубоя на “армейците” с Берое.

Скандиранията на “червените” фенове по адрес на министър-председателя ясно бяха чути от цялата футболна общественост благодарение на прякото предаване на БНТ1. Интересното е, че абсолютно същите лозунги по адрес на Борисов издигнаха и феновете на Левски през пролетта, след което автоматично последва първият транш съветски спонсорски пари от Директивата.

Интуитивните почитатели на ЦСКА няма как да бъдат заблудени относно двойния стандарт, който държавните институции проявяват по адрес на любимия им клуб и вечния враг и са на път да бламират и настоящото управление, след като веднъж вече се изправиха срещу Тройната коалиция, откраднала евролиценза на “армейците”.

sport1.bg“ГАЗПРОМ” ВЛИЗА В ЦСКА ОЩЕ СЕГА! ВИЖТЕ КАК

Само Гърнетата са в състояние да блокират проект за милиони

“Газпром” може да влезе в ЦСКА още сега чрез сръбското поделение на фирмата “НИС Петрол”, разбра Sportline.bg. Руснаците са твърдо решени да стъпят и на пазара на дребно на бензин у нас и затова изкупуват бензиностанции. Само преди две седмици КЗК разреши на “НИС Петрол” да купи още 5 бензиностанции в България. С тях дружеството вече ще притежава 0,6% от обектите за зареждане с гориво у нас, при това само за около година присъствие.

Идеята на руснаците е да станат съспонсор на ЦСКА, заедно с титулярния “Глобул”. Те се убедили от работата си в Сърбия, че най-бързо превземат пазара посредством футболен носител на марката. Както вече Бойко Борисов разкри, лично той е запалил “Газпром” по идеята да стъпи в родния футбол.  Премиерът обаче предложил на руснаците да направят това едва, след като тръгне проектът “Южен поток”, докато “Газпром” сега може да ускори нещата за радост на закъсалия “армейски” клуб.

Само твърдоглавието на Гърнетата е в състояние да откаже “Газпром”. Руснаците са готови да работят с новата власт в Борисовата градина, защото е протектирана лично от Бойко Борисов.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!