Tag Archives: билети

Пуснаха билетите за ЦСКА – Левски

Ръководството на ЦСКА пусна в продажба билетите за следващите два мача с Левски. Червените ще приемат сините на Националния стадион “Васил Левски” на 11 април (сряда) от 19:00 часа в първи мач от полуфиналите за Купата на България и на 18 април (сряда) от 20:00 часа в двубой от XXX кръг на Първа лига.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите “А” и “Г”, а гостуващите привърженици – в секторите “Б” и “В”.

Цената на билетите за “А” и “В” сектор е 15 лева, а за “Г” и “Б” – 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на “Арена Армеец”.

Абонаментните карти са валидни за мачовете, като картодържателите трябва да се снабдят с покани от администрацията на стадион “Българска армия”. Поканите за мача на 11 април могат да бъдат взети на 10 април (вторник) между 09:00 и 17:00 часа и в деня на мача от 12:00 до 18:00 часа. Покани се получават срещу представяне на абонаментна карта. Картодържателите за сектор “В” ще бъдат настанени в сектор “А”. Картодържателите за сектор “Г” не се нуждаят от покани. Те могат да влизат на стадион “Васил Левски” през 21 и 22 вход, само с абонаментната си карта.ТИТАН мрази ЦСКА София…

От ЦСКА явно искат колкото се може по-малко фенове да присъстват на дербито с Левски. “Червените” ще продават билети само на касите на стадион “Българска армия”, които ще работят едва от 14:00 до 18:30 часа. Входни талони в търговските мрежи няма да се продават. Освен всичко останало, цените им отново не съответстват на представянето на ЦСКА до този момент през сезона. Ето официалното съобщение от клуба:

Армейци, предоставяме Ви информация за билетите за предстоящия мач на ЦСКА срещу вечния съперник  на 20.10 (събота), който ще се проведе на  Националния стадион „Васил Левски”.

Билети ще се продават на касите при фен-магазина на ЦСКА при стадион „Българска армия”, от сряда (17.10) до петък (19.10), с работно време от 14:00 до 18:30 часа.

В деня на мача (20.10) привърженици на ЦСКА ще могат да закупят пропуски от касата при езеро „Ариана”, от 10:00 до 16:45 часа.


Билети в  търговската мрежа няма да се продават!

Цени на билетите:

Сектор А – 15 лева

Сектор В – 12 лева

Сектор Г – 10 лева

Цената на билет за гостите е 10 лева.

Георги Павлов
Търговски директор