Tag Archives: Бешикташ

“Червен Десант ’11” подкрепя символа на червената трибуна – Димитър Ангелов-Дучето

Декларация от фенклуб “Червен Десант ’11” Благоевград

Във връзка с публикации относно ситуацията в Сектор Г, най-големият фен клуб на ЦСКА в Югозапада се чувства длъжен да сподели няколко неща:

Фенклуб "Червен Десант '11" Благоевград

Фенклуб "Червен Десант '11" Благоевград

На първо място споделяме мнението, че Северната трибуна е била най-силна тогава, когато хилядите сърца в сектора биеха като едно. Именно тогава, с безрезервната подкрепа към отбора, заслужихме признанието на цяла футболна Европа, като доказателство за това са коментарите в сайтовете за видеосподеляне под клиповете от мачовете с Байер Леверкузен, Тулуза, Бешикташ, Фулъм и много други.

Независимо от случващото се с отбора в спортно-технически и административен план, ние – феновете от Сектор Г, оставахме единни. Това единство дължим на една фигура, която в продължение на години е лицето и символа на червената трибуна – Димитър Ангелов-Дучето. На фона на зачестилите атаки срещу него, “Червен Десант” декларира безрезервната си подкрепа към човека, доказал с всяко свое действие любовта си към любимия отбор и всеотдайността си към червената идея. Най-отговорно заявяваме, че сме готови да браним тази наша позиция с всички средства.

На второ място искаме да подчертаем, че протестите срещу престъпното ръководство на т. нар. “собственици” на отбора не трябва да бъдат в интернет пространството. Армейци, трябва да разберем, че всяка минута, в която не сме на стадиона и не изразяваме гласно мнението си, с мълчанието подкрепяме пернишките боклуци. “Вън боклуците” на всеки стадион от първата до последната минута, докато тази измет не се разкара от “Българска армия”.

ЗА СИЛЕН И ОБЕДИНЕН СЕКТОР Г!!!

08.08.2012 г.

Георги Спасов, председател на “Червен Десант ’11” – БлагоевградЦени за феновете на ЦСКА София за Истанбул и Порто

Обявиха цените за феновете на ЦСКА София за Истанбул и Порто

Станаха ясни цените на билетите за фенове на ЦСКА София за две от гостуванията в Лига Европа.

  • На 16 септември ЦСКА София гостува на Бешикташ в мач от първия кръг на турнира. Билетите за “армейските” фенове ще струват 25 евро.
  • Във Виена ЦСКА София играе на 4 ноември. За там още няма цена на пропуските.
  • Билетите за стадиона в Порто на 15 декември ще струват по 20 евро.