Tag Archives: Берое

Стойчо Младенов: Искат да ни погребат

„Искам да апелирам към цялата „червена“ общност в България да идват да подкрепят отбора, защото тенденцията е ясна и то ясна по-ясна – искат да ни погребат. Има тенденция срещу ЦСКА. Трябва да сме глупави и да не виждаме за какво става дума.“, това заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след загубата на тима му от Спартак Плевен в контрола, по повод публикувания материал от страна на Българския футболен съюз на официалния сайт на централата.

„Ако обаче тези хора идват и пълнят стадиона всеки мач, то това няма да стане. Ще успеем, да знаете! Искат да ни изместят от първото място и правят всичко възможно позволено и непозволено, то е очебиещо. Аз не искам да бъда до такава степен груб, но искам да призова футболния съюз, Боби Михайлов да излезе и да заяви отговорно – всичко това, което е написано, с негово знание ли е или не. И ако не е, то тия, които са го написали да бъдат санкционирани и наказани. Това е което искам да кажа.“

Относно Нджонго Присо старши треньорът на ЦСКА коментира: „Имаме си ръководство, което може да взима отношение по тоя въпрос. Аз не искам да се задълбочавам, но вие сами преценяте и виждате каква тенденция има срещу ЦСКА. Във всяко едно отношение. Погледнете ни картоните. Ние сме отборът с най-много картони във вътрешния шампионат. А това е отбора, особено през есента, който играе с топката, упражнява контрол върху топката, повече напада. Нормално е противникът да бъде по-агресивен. Ние сме най-ощетяваните. Всеки мач получаваме незаслужени картони.“

“Вижте и самите мачове. Преди Локомотив и преди Берое. Каква часова разлика имаше между единия и другия мач? Вижте и сега между Славия и Черно море. Каква е разликата в дните и часовете? Сами си правете изводите за какво става дума. Това което се случва с Апелативната и Дисциплинарната комисия, наблюдавайте ги и ги коментирайте. Ако това не е тенденциозно, кое е тогава?”Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов благодари на армейската публика

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов поздрави своите футболисти за представянето им в мача срещу Берое и също така не спести благодарностите си към публиката на „армейците” за подкрепата им.

Тимът от „Българска армия” спечели с минималното 1:0 срещу старозагорския отбор и по този начин се откъсна на 6 точки пред Лудогорец и Левски, които все пак имат мач по-малко от ЦСКА.

”Борим се всеки мач за максимума. Мъжко поведение на всички футболисти, заслужават похвала”, коментира Младенов пред камерите на TV7 след края на двубоя.

По отношение на изявите на Антон Карачанаков, който отбеляза единственото попадение за „армейците” в днешния двубой, наставникът на ЦСКА коментира: „Добро му е представянето. Всеки мач се подобрява, но той може много повече, останалите футболисти също”.

Младенов не спести хвалбите си към публиката на тима, заявявайки: „Искам да им кажа едно голямо благодаря. Те са 12-ия играч и без тяхна помощ ние никога не можем да се справим. Благодаря и следващите мачове очаквам още повече публика”.