Tag Archives: Армията

ГАЗПРОМ купува ЦСКА София! Стоичков президент!

Добрите дни за ЦСКА май наближават. Сигурни източници на БЛИЦ разкриха, че в момента вървят преговори на най-високо ниво с американски инвестиционен фонд и руския гигант “Газпром”, които ще станат спонсори на “армейския” клуб. Не е изключено те да вземат и част от акциите на ЦСКА. Разговорите се движат на възможно най-високия етаж на държавата.

Очаква се за президент на клуба да бъде назначен Христо Стоичков. Камата, който в момента е на Олимпиадата в Лондон, трябва да даде окончателния си отговор до дни. При положение, че той се съгласи, ще напусне автоматично треньорския пост в Литекс.

БЛИЦ припомня, че преди няколко месеца Ицо отново бе на крачка от президентския трон в ЦСКА. Тогава обаче сделката между “Титан” и Гриша Ганчев се провали в последния момент, което попречи на Камата да заеме високия пост на “Армията”.

Според непотвърдена информация най-късно до понеделник ще се появи официална позиция относно предстоящите промени в ЦСКА. Някои твърдят, че е изключено това да се случи още утре или в петък.ЦСКА София пусна евтини билети за мача с Ботев Враца (където гарга не каца)

ЦСКА пусна в продажба билетите за предстоящия мач с Ботев Враца от 27–ия кръг на футболното ни първенство, който ще се проведе в понеделник на стадион “Българска армия” от 20:00 часа.

Билетите вече са пуснати в продажба от днес в търговските мрежи. Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона.

Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:
-сектор А – 3 лева,
-сектор В – 2 лева,
-сектор Г – 1 лева,
-сектор Б (гости) – 2 лева.

Касите на “Армията”, до фен магазина и касите на “Спортна София”, ще работят от 16:30 до 20:45 часа в деня на мача.