Приятели, елате в неделя на стадиона да победим заедно и да отпразнуваме титлата

Шефът на Сектор “Г” Димитър Ангелов-Дучето призова червените привърженици да напълнят своята половина от националния стадион “Васил Левски” за Вечното дерби с Левски.

“Приятели, елате в неделя на стадиона да победим заедно и да отпразнуваме титлата. Нашата агитка ще бъде охранявана от стюарди, които обаче не са от фен-клуба. Сега, аз никога не съм твърдял, че ние сме жертва на някакъв заговор”.

“Казах просто, че не трябваше да се разпродава отборът. После ни бе обяснено, че това е необходимо, за да се погасят задължения към държавата. Ние проявихме разбиране. Нормално е обаче да се борим за справедливост”.

“Ние искаме постигнатото на терена да не бъде омаловажавано в някоя канцелария. Протестите пред БФС бяха, защото искаме правда. Винаги бих протестирал, когато видя несправедливо отношение спрямо любимия си клуб”, заяви Дучето.

“И преди години, и сега БФС винаги е бил ултрасин. Левскарите винаги са били пазени като писани яйца. Нека всички мачове да са истински, в БФС да разберат, че трябва да има равнопоставеност за да има феърплей и да може да се развива футбола ни. Ние винаги сме играли под големите прожектори, а те винаги са ни дишали прахта”.

“Вярваме, че ръководството ще направи всичко възможно “Армията” да придобие европейски вид. Час по-скоро трябва да почнат ремонтите. Също така вярвам, че Стойчо знае какво да направи и няма да привлича недоказани имена. Той се е доказал, обича ЦСКА и казва това, което му е  в душата. Стои си зад думите”.

“Аз съм доволен от това, че тези млади момчета, които никой не ги беше чувал, играят сега и дават всичко от себе си във всеки един мач. Доволен съм и от треньора. Стойчо Младенов ги разбира нещата”.

“Говорите ми, че Стойчо Младенов съди нашия клуб, но г-н Младенов никога не си е свалял гащите през Сектор „Г”. Той не е показал крайно неуважение към публиката. Преди 90-та година държавната политика за спорта беше много по-истинска и отдадена”.

“Нека тези, които ще излязат на терена в този мач да помислят за децата, които ще дойдат да ги подкрепят. Навремето идваха по 60-70 хиляди човека на тези сблъсъци, а сега се радваме на 17-18 хиляди човека”, добави Дучето.