БОЙКО БЕСЕН ОТ ЛЪЖИТЕ НА ГЪРНЕТАТА! НЯМА ДА ГИ ЧАКА ЗА ЦСКА

Боклукчиите за втори път правят премиера за смях

Бойко Борисов лети бесен за Лондон, издадоха го спортните хора, организиращи посрещането му в английската столица. Причината е ЦСКА! Премиерът е ядосан, че за втори път Гърнетата го направиха за смях.

 

Пернишките боклукчии поеха ангажимент към Борисов да прехвърлят акциите на ЦСКА на човек или група от бизнесмени, които имат ресурса да издържат най-големия български клуб. След разговорите с номинирания от Борисов бъдещ армейски бос – депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, обаче Гърнетата се отметнаха. Нещо повече, вчера те разпродстраниха декларация, че са готови да продадат, но не и да подарят клуба. От своя страна пък премиерът е обещал на кандърдисаните от него бизнесмени за ЦСКА, че няма да плащат нищо за акциите, а само ще покрият дълговете.

 

Ходът на Гърнетата е доста смел, прри положение, че още не са подписвани сделките за зимното сметопочистване на големите градове, откъдето е и основната лапаница на титаните. Ако продължават да се гъбаркат с идеите на Бойко Борисов, нищо чудно накрая Гърнетата да го отнесат по общинска линия. Още повече, че министър-председателят се беше закаканил да не се занимава повече с тях след провала им в Панагюрище. Тогава Борисов беше договорил “Асарел Медет” да дава по около милион на година за издръжката на клуба. Димитър Борисов обаче поискал едни пари да отиват във фирмата му, други по второ направление, което накара изпълнителният директор на предприятието Лъчезар Цоцорков да се хване за главата и да откаже всякакво сътрудничедство. Все пак благодарение на намесата на Борисов, “Асарел” поне плати част от дълговете на ЦСКА към държавата.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!