Димитър Борисов: Трябва да си пуснем филма „Смело сърце”

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че ще пусне на играчите на ЦСКА филма „Смело сърце”, тъй като не е бил доволен от старанието им при загубата от Черноморец.

В гостуването си в предаването „Пред банята” по ТВ7 босът на червените обяви и че назначаването на Дуци Симонович е било един „неуспешен експеримент.”.

„Видя се, че трябва да има промяна в ЦСКА и се направи на 2 нива – има нов президент и нов треньор. Новият президент е Димитър Пенев, новият треньор – Стойчо Младенов. Други варианти за местата не е имало. Димитър Пенев е повишен, Дуци не е в отбора, а Адалберт Зафиров е преназначен. Назначаването на Симонович беше неуспешен експеримент”, заяви Борисов.

„Играта не беше добра, но ние се готвим за целия полусезон, не само за този мач. Трябва да надигнем мъжеството в този отбор. Трябва да пуснем филма „Смело сърце”, явно в Черноморец го бяха гледали, ние не. Първият мач с Черноморец не ни беше такъв дразнител, като този с Левски.”

„В БДЖ не са плащали заплати 10 месеца, а аз на нашите служители не бях плащал 2 месеца и медиите бяха направили голям проблем от това.”

„Стойчо Младенов ще помага и за организационната част, както и за спортно-техническата част.”