Фенове на ЦСКА към Комисията по досиетата: Разкрийте агентите на ДС във футбола!

Група привърженици на ЦСКА стартираха подписка в Интернет, с която искат да сезират Комисията по досиетата, за да бъдат извадени на бял свят бившите агенти на Държавна сигурност във футбола и най-вече в ръководството на БФС, Инициативата на “армейските” запалянковци тръгна в понеделник вечерта на адрес www.peticiq.com и малко по малко започва да набира скорост.

Пълният текст на призива:

Ние, феновете на ПФК ЦСКА, апелираме към всички български футболни фенове да ни подкрепят в нашето искане към Комисията по досиетата към Министерския съвет: “За пълно разсекретяване на досиетата на президентите, вицепрезидентите и членовете на ИК на БФС, настоящи и бивши, които са били агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност.”

Ние имаме право да знаем истината за хората, който ръководят или са ръководили футбола и спорта в България. За това ние се обръщаме към всички вас, футболни фенове търсещи истината, без значение от клубната ви принадлежност, да ни подкрепите с подписите си.

Забравете за момент футболното разделение. Да се обединим в името на истината. Нека покажем, че не искаме доносници в БФС и в българския спорт като цяло.

Благодарим за подкрепата!

Фенове на ЦСКА