БФС = ЦИРК. Такъв цирк може да има само и единствено в България!

Последните няколко дни, всички ние феновете на ЦСКА сме потресени за пореден път от синьотата и безочливостта на Българския футболен съюз, а именно наказанието на Нджонго Присо от лишаване от 7 мача заради ‘’изцепките’’ си на мача с Локомотив – за сдърпването с Даксон да Силва , Присо първоначално получи наказание от 2 мача, но след няколко дена, след ‘’по-обстойно’’ преглеждане или може би по-обстоен телефонен разговор с роднини – санкцията изведнъж, съвсем не неочаквано скочи до 7 мача – Ейй Богу господа от БФС, този футболист просто показа негодуванието си към расистките обиди отправени към него-той не откри огън по трибуните. Той не е рецидивист.

Такъв цирк може да има само и единствено в България и колкото и да не ми се иска да го призная е точно така. В годината ‘’Не на расизма’’ ние сме най-големите расисти. Какво, за бога, общо има цвета на кожата с качествата и способността на даден футболист да играе?!

Нима тенът му вкарва голове, нима тена му подава за реализирането на такива? Манталитетът е много лошо нещо-може да сме от бели по-бели, но сме с най-черните души. Във всяка една друга държава подобни обиди на расова основа са предпоставка да прекараш няколко месеца в затвор, а да не говорим за паричната глоба, у нас виновни са жертвите. Хората знаят да уважават техника на игра и сърцераздаването на футболиста, нашите говеда знаят само в кошара да прибират.

И тук идва въпроса- как нашия Присо е по-черен от други чернокожи играчи, играли в други клубни отбори? Да скочиш на бой на съдята – един мач наказание, да караш без книжка, силно подпийнал – затваряне на очи и уши на всички власти! За малоумни ли ни взимате или вие сте такива и слепец вижда не само расова, а всякакъв вид дискриминация спрямо играчите на ЦСКА.

Чакаме вече няколко седмици да решите най-накрая, веднъж за винаги – колко още няма да играят Тошко Янчев и Румен Трифонов, ще бъде ли Анисе наш играч или не! Ако сте неграмотни и не разбирате английски – има преводачи,които ПРАВИЛНО биха превели документа, изпратен от ФИФА относно този казус .Не ви ли омръзна да се гаврите с любовта на милиони българи. Никой няма да ви търпи повече! Тази държава пружинира от некадърници, а във вашето гнездо са най-много – Ако сами не можете да се изхвърлите на боклука-ние ще го направим! Отдавна се знае, че феновете на ЦСКА сме най-единните и сплотени и няма да позволим по никакъв начин това да продължи повече ! Така че ако се чувствате неспособни да прекършите роднинските връзки със собственици на други клубове или не в състояние да взимате решения без сини очила – моля НАПУСНЕТЕ!

Преслава има много нови песни, има и достатъчно дискотеки, където да се изявявате – но не и БФС! Опичайте си акъла о време – тук не става въпрос да нахлуят 100 човека в някаква съблекалня – тук става въпрос да ви се изсипят хиляди върху главите и перуките!

Най-добрият се избира на терена, а не на семейна вечеря или по телефона! ЦСКА се подкрепя до край, а след края от начало! Никога няма да затриете нещо което ни принадлежи, никога няма да погубите нещо преливащо от любов! Ние винаги ще бъдем верни и с отворени очи за всеки удар срещу любимия отбор.

Михаела Михайлова -‘’Червен Десант’11’’ Благоевград