Отворена декларация от фракция “Червени сърца”

От фракцията “Червени сърца” публикуваха декларация, в която ясно проличава, че с нетърпение очакват Гриша Ганчев да поеме властта в Борисовата градина.

„След хилядите ни обръщения към държава и бизнес за спасение на ЦСКА изглежда идва времето и на дълг очакваното му посрещане. Пиша тези думи с пълното ми убеждение, че именно Гриша Ганчев е най-подходящият човек за тази мисия.
Изявен спортист, спортен меценат, цесекар и твърд характер, който може с прагматизъм и професионализъм да постави ред в червения отбор.
Той е може би и единственият бизнесмен, който дълги години спонсорира спорта /не само футбола/ без тънки сметки и задкулисни манипулации, само от любов към спорта.
Когато изпълзят онези „доброжелатели” и започнат да задават манипулативните си въпросчета и да пробутват угодните им тези, ние от червената общност сме длъжни да застанем като един и да защитим името, честта и на ЦСКА, и на Ганчев.
На него самият сме длъжни днес да заявим, че го очакваме с нетърпение и винаги сме го очаквали начело на червения отбор, защото го чувстваме като един от нас.

Преди дни за пореден път бях свидетел на огромното уважение на червените спортисти към бившия ръководител на ЦСКА полк. Г. Христов. Пожелавам му по подобен начин да изживее до края на дните си тази благодарност и неподправена обич от всички „червени сърца”.

Сергей Славчев
Председател на „Червени сърца”