Новите шефове на ЦСКА намалиха билетите и призоваха за повече подкрепа към отбора

Новите шефове на ЦСКА намалиха билетите за мача ЦСКА – Локомотив Пловдив и призоваха за повече подкрепа към отбора:

Армейци,

от днес (17.07), можете да закупите билети за мача ЦСКА – Локомотив Пловдив (който ще се проведе на 20.07 от 20:00 часа, на стадион „Българска армия”) във фен магазина на „Армията” от 12:00 д0 18:00 часа.

 Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.   

Цени на билетите:

–         сектор А – 10 лева

–         сектор В – 7 лева

–         сектор Б (гости) – 7 лева

В деня на мача (20.07), ще бъдат отворени касите на „Армията”, до фен магазина  и “Спортна София” с работно време от 12:00 до 20:45 часа.

Поредното безобразие на поредното загрижено ръководство

Заб: Картите за сезон 2012/2013 няма да важат за този мач!

Надяваме се, че всички, които обичаме ЦСКА ще сме на стадиона. ЦСКА е на всеки един от нас и както гласи един от рефрените на неповторимия сектор Г – „ЦСКА – това си ти!”. Армейци, отборът има нужда от Вас и вие имате нужда от отбор, който да носи в себе си идеалите и духа на ЦСКА. С Вас на трибуните Клубът е несломим, духът непобедим, а отборът е един!

САМО ЦСКА!

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!