АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ! АЛЕ, САМО ЦСКА! Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014

АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ!

АЛЕ, САМО ЦСКА!

Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014